4 de gen. 2017




 
El 5 de gener de 2017, Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient visitaran la ciutat de Girona. Se'ls podrà trobar de les 16.30 a les 17.30 hores en el Campament Reial, ubicat als Jardins de la Muralla. Seguidament i junt amb la seva comitiva reial, realitzaran una cavalcada pels carrers de la ciutat, acabant la visita amb un acte de comiat a la Plaça de Vi.

Precavalcada A - A partir de les 16 h
RECORREGUT:
Centre Cultural La Mercè, carrer de l'Auriga, carrer Nou del Teatre, plaça del Vi, carrer dels Ciutadans, plaça de l'Oli, carrer de la Cort Reial, carrer de l'Argenteria, pont de Sant Agustí, plaça de la Independència, carrer de Santa Clara, pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades al principi de la rambla).

Precavalcada B - A partir de les 16 h
RECORREGUT:
Centre Cultural La Mercè, carrer de l'Auriga, carrer Nou del Teatre, plaça del Vi, carrer dels Ciutadans, plaça de l'Oli, carrer de la Cort Reial, carrer de l'Argenteria, Rambla de la Llibertat, pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades al principi de la rambla).

Cavaldada de Reis - 18.30 h
RECORREGUT:
Ppasseig del General Mendoza, carrer d'Ultònia, carrer del Migdia, carrer de la Creu, carrer de Joan Maragall, plaça de Pompeu Fabra, Gran Via de Jaume I, avinguda de Sant Francesc, lateral nord de la plaça de Catalunya, pujada del pont de Pedra i plaça del Vi.

Aproximadament a les 20 h pregó dels Reis d'Orient a la plaça del Vi (interpretat en llengua de signes per l'Associació Gironina de Sords).
Durant el pregó dels Reis a la plaça del Vi hi haurà un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.

Durant tot el dia 5 de gener les Muralles de Girona estaran tancades al públic, i la passera de l'Alferes Huarte estarà tancada a partir del migdia.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Girona instal·larà una carpa a la plaça de Catalunya on entregarà polseres amb motiu de la cavalcada de Reis.

Ho organitza: Associació de Jesús Crucificat - Manaies de Girona
FacebookTwitter